Larg

Disa thonë që ëndrrat janë ato që janë,
Emocionet na çojnë afër dhe larg,
Thonë që zemra është një vend i zjarrtë,
Si dashuria që gjen rrugëtimin e saj,
Ëndrrat mbajnë të vërtetën përbrenda,
Duke goditur të fshehtat e ëmbla,
ëndrrat janë ato që janë,
Një e vërtetë e përjetshme si një yll i gjallë,
Përsëri gjeta dashuri në ëndrrat e mia,
Të vërteta në dukshmëri,
Besoj në to më shumë se çdo frikësim të ri,
Dashuria ëndërrimtare, një dashuri me vërtetësi,
E ëmbla ime, për mua ti je e vetmja dashuri,
Te dua ty, me shumë se kujtimet me dhembshuri.

From: 
Erlet Shaqe
Erlet Shaqe's picture

ABOUT THE POET ~
Founder of AEA-Albania Energy Association, Creator of DuaLibra.com


Last updated August 24, 2011